Pískavica - poklad faraónov. Už Egypťania ju využívali ako korenie. Čerstvý chrumkavý pôžitok! Výborné semienka s korenenou chuťou. Už po niekoľkých dňoch si môžete vychutnávať výhonky plné sily.
Doba namáčania je cca 6-15 hodín, doba klíčenia 5-6 dní, pričom semienka by mali byť vystavené svetlu až posledný deň. Pri pískavici sa vytvára charakteristická vôňa pripomínajúca curry už pri nakličovaní.
Používa sa do chutney, v Egypte do omáčok a v Indii ako náhražka kávy. Klíčky pískavice sa výborne hodia k cestovinovým pokrmom. Pred konzumáciou ešte raz opatrne opláchnuť teplou vodou.
Tip: výhonky by sa mali čo najskôr skonzumovať alebo uschovávať najviac dva, tri dni v chladničke - inak zhorknú.
Zloženie: senovka modrá (pískavica) BIO
Krajina pôvodu: Rakúsko
Prevádzkujete obchod, čajovňu alebo kaviareň a chcete nakúpiť Senovka grécka, semienka na nakličovanie BIO 120 g za veľkoobchodné ceny? Prejdite na veľkoobchod Sonnentor.
Hodnotenie a skúsenosti s produktom: Senovka grécka, semienka na nakličovanie BIO 120 g
Zatiaľ sa k produktu nikto nevyjadril.
Pomôžte ostatným v nakupovaní a napíšte svoj názor na tento produkt.