Rímska rasca alebo kumín je typickejším korením indickej kuchyne a nesmie chýbať v žiadnej z mnohých známych zmesí ako Garam masala, Curry alebo Tandoori.
TIP: Pre intenzívnu chuť pridajte korenie až tesne pred dokončením jedla. Pred použitím odporúčame celé semienka rasce ľahko orestovať, aby vynikla ich plná chuť.
ZLOŽENIE: rímska rasca bio (Cuminum cyminum)
Skúste tiež... mexická kuchyňa africká kuchyňa indická kuchyňa garam masala curry Prevádzkujete obchod, čajovňu alebo kaviareň a chcete nakúpiť Rasca krížová (materská), celá 40 g za veľkoobchodné ceny? Prejdite na veľkoobchod Sonnentor.
Hodnotenie a skúsenosti s produktom: Rasca krížová (materská), celá 40 g
Zatiaľ sa k produktu nikto nevyjadril.
Pomôžte ostatným v nakupovaní a napíšte svoj názor na tento produkt.