Ručne zozbieraný mak modrý do koláčov, pečiva, k posypaniu... V prvom rade sa používajú k dekorácii na chleba, pečivo a múčniky. Zrniečka sú o niečo menšie ako u maku šedého a nie také olejnaté. Aróma je vďaka vyššiemu podielu šupky intenzívnejšia ako u maku šedého. Makovice sa pri zrelosti neotvárajú, je označovaný ako slepý mak, makovice sa musia pri získavaní maku zničiť. Kvitne modro a fialovo.
Zloženie: mak modrý bio
Špecialita z dolného Rakúska.
Produkt ekologického poľnohospodárstva.
Krajina pôvodu: Rakúsko
Skúste tiež... dolné Rakúsko ručný zber mak Prevádzkujete obchod, čajovňu alebo kaviareň a chcete nakúpiť Modrý mak, BIO 200 g za veľkoobchodné ceny? Prejdite na veľkoobchod Sonnentor.
Hodnotenie a skúsenosti s produktom: Modrý mak, BIO 200 g
Zatiaľ sa k produktu nikto nevyjadril.
Pomôžte ostatným v nakupovaní a napíšte svoj názor na tento produkt.